Upozornění! Z technických důvodů budeme vaše objednávky expedovat se 3-4 denním zpožděním. Omlouváme se za případné komplikace. Děkujeme za pochopení.
Obrázek je ilustrativní

Cemio Metric 308 SMART Teploměr bezkontaktní

Cemio Metric 308 Smart je bezkontaktní teploměr měřící tělesnou teplotu pomocí infračerveného záření. Slouží k rychlému a přesnému změření tělesné teploty během jedné sekundy – stačí pouze přiblížit sondu k čelu na vzdálenost 5-8 cm a stisknout tlačítko. Je tak neocenitelným pomocníkem při měření teploty jak u dětí, tak dospělých.

Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 696 bodů
Běžná cena: 735 Kč 696 Kč Ušetříte: 39 Kč

Cemio Metric 308 SMART Teploměr bezkontaktní

Cemio Metric 308 SMART je bezkontaktníteploměr fungující na bázi infračerveného záření. Zaručuje tak vysoce přesné a ultrarychlé změření tělesné teploty. Jeho použití je navíc velmi snadné – stačí pouze přiblížit sondu k čelu na vzdálenost 5-8 cm a stisknout tlačítko. Teploměr může být použit nejenom pro měření tělesné teploty, ale i teploty okolí a okolních předmětů, například nápojů, vody (v dětské vaničce) nebo vzduchu. Oceníte i jeho další vlastnosti jako je paměť až na 32 měření, velký podsvícený LCD displej pro snadné odečtení naměřené hodnoty nebo funkci automatického vypnutí, díky které šetří životnost baterií.

Teploměr je certifikován dle mezinárodní normy ISO 13485 a vyhovuje požadavkům evropské směrnice o zdravotnických prostředcích (93/42/EHS).

Výhody Cemio Metric 308 SMART bezkontaktního teploměru

  • Vysoce přesné a spolehlivé měření díky infračervené technologii SMART.
  • Snadné a ultrarychlé měření během 1 sekundy.
  • Bezkontaktní, hygienické měření teploty ze vzdálenosti 5-8 cm.
  • Alarm při vysoké teplotě (+ zároveň možnost jeho vypnutí).
  • Paměť na 32 měření.
  • Kromě tělesné teploty měří i teplotu okolí a okolních předmětů.
  • Velký podsvícený LCD displej zajišťuje snadnou čitelnost naměřené hodnoty i během nerušeného nočního spánku vašeho dítěte.
  • Tlačítko SCAN umožňuje opakované měření teploty.
  • Automatické vypnutí po 10 sekundách nečinnosti šetřící životnost baterií.

Obsah balení

  • infračervený teploměr v praktické krabičce na magnet,
  • 2 AA baterie,
  • podrobný návod.

PDK2897545
VýrobceCEMIO
ZnačkaCemio
FTSteploměry lékařské a užitkové
Charakte­ristikaZdravotnický prostředek

Přibalový leták Cemio Metric 308 SMART Teploměr bezkontaktní

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Cemio Metric 308 SMART Teploměr bezkontaktní

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Cemio Metric 308 SMART Teploměr bezkontaktní

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi
B
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, je nutné teploměr před každým měřením kalibrovat nebo se to udělá jednou při zakoupení a pak si to už "pamatuje". Jde mi o to, že teploměr, který máme doma musíme v průběhu večera kalibrovat před každým měřením. např. 10x za večer, když dítě průběžně měříme. Děkuji. Boris Otevřel
Odpověď lékárníka

Dobry den,

z vasho dotazu neviem, aky teplomer mate doma a kalibrovat pred kazdym meranim? To je velmi divne. Aj obycajne teplomery digitalne iba zapnete, odmeriate 5 min. a pri niektorych ukazuje teplomer pri dalsom merani to posledne meranie, nerozumiem, preco by ste ich mali kalibrovat. Kalibraciou sa teplomer nastavuje aby spravne meral, co sa robi pri jeho vyrobe alebo ak sa teplomer pokazi a posiela sa na prekalibrovanie. Teplomer bezkontaktny, na ktory pisete dotaz ziadnu kalibraciu nepotrebuje. Prepinate si iba medzi meranim nezivych objektov a telesnej teploty.

s pozdravom prvni lekarna

M
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, je pro mě velmi těžké vybrat nějaký spolehlivý bezdotykový teploměr pro mé dítě, které odmítá měření klasickým teploměrem. Chci se zeptat jak přesný je tenhle teploměr. Zda se něj můžu spolehnou, případně pls. doporučte jiný. Moc děkuji M.
Odpověď lékárníka
Dobry den, s tymto teplomerom mame najlepsie skusenosti aj co sa tyka ceny aj kvality. Je pravidelne kontrolovany v Nemecku na presnost a ak by sa Vam s nim aj nieco stalo, servis je velmi dobry - nikdy sme s nim nemali problémy. Urcite Vam ho odporucame. s pozdravom první lekarna

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu