Upozornění! Z technických důvodů budeme vaše objednávky expedovat se 3-4 denním zpožděním. Omlouváme se za případné komplikace. Děkujeme za pochopení.
Obrázek je ilustrativní

Chilliburner podpora hubnutí tbl.45+15 ZDARMA

Chilliburner je unikátní přírodní přípravek z pálivých papriček podporující hubnutí, vyrobený patentovanou technologií lisováním do mikrokapslí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu od podráždění.

Produkt není Skladem
PDK2752757
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplněk

Přibalový leták Chilliburner podpora hubnutí tbl.45+15 ZDARMA

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Chilliburner podpora hubnutí tbl.45+15 ZDARMA

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Chilliburner podpora hubnutí tbl.45+15 ZDARMA

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi
J
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Je mi 71 let a potřebuji zhubnout hlavně viscerální tuk. Můžete mi něco doporučit. Děkuji Jaroslava Hellebrandová
Odpověď lékárníka

Dobrý den, účinek je klinicky potvrzený (mimo receptové přípravky Adipex a Mysimba) u inhibitorů lipázy - Orlistat. Na trhu jsou také různé doplňky stravy na hubnutí, které potlačují chuť k jídlu nebo ovlivňují metabolismus (Chitosan, Diterpex, Lipoxal, psyllium), u nichž však účinky nejsou potvrzené. Ze všeho nejdůležitější jsou stravovací návyky a přiměřený pohyb. Žádná tableta Vám bez tohoto fungovat nebude.

Pokud chcete zhubnout viscerální tuk doporučuji:

1. přijímejte méně cukru - omezte rafinovaný cukr, sladkosti, bílé pečivo. Místo toho se zaměřte na komplexní sacharidy ve formě celozrnných obilovin, dále na zeleninu, libové maso a zdravé tuky (ořechy nebo rybí maso).

2. Jezte více zeleniny s nízkým obsahem škrobu, tuky a bílkovinami - především brokolice, květák, kapusta, okurka, paprika, cibule, česnek, celer, listový salát a špenát. Zeleninu obsahující škrob (např. brambory, batáty) si dopřávejte raději v menší míře. Vyhýbejte se baleným potravinám. Doporučuje se konzumace prospěšných tuků - jako kokosový olej, extra panenský olivový olej, ryby, ořechy.

3. Pravidelně cvičte - důležitá je pravidelná fyzická aktivita trvající alespoň 30 minut denně (nejlépe však 60 minut).

4. Omezte stres - Můžete začít meditovat, doporučuje se jóga, poslouchejte oblíbenou hudbu, čtěte knihy a popíjejte bylinné čaje.

5. Upřednostněte kvalitní spánek

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

V
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, je možné užívat chili burner současně s vitaminy femibion 1 (před otěhotněním)? Děkuji za informaci. Ráda bych věděla jestli nemůže tato kombinace uškodit mi nebo budoucímu těhotenství (cca do roka). Děkuji
Odpověď lékárníka

Dobry den,

ak nie ste tehotna tento pripravok mozete uzivat, ale nesmie sa uzivat pocas tehotenstva, takze si jeho uzivanie dobre zvazte; mali by ste ho vysadit okamzite ako zistite, ze ste tehotna. Osobne si vsak myslim, ze lepsie svoje telo pripravite na tehotenstvo a urcite aj zdravsie schudnete na rozdiel od tychto tabliet ak na to pojdete cez zmenu jedalnicka. Ak zacnete jest viac ovocia, zeleniny, obmedzite sacharidy a pridate pohyb, Vase telo sa ocisti, nieco schudnete a budete ovela lepsie pripravena na tehotenstvo; a hlavne zdravsia! Budete mat ovela lepsi pocit z toho, ze Vase babetko pride do Vasho noveho, zdravsieho tela. Je to to najlepsie co pre neho mozete urobit.

Zelam vela sil do zmeny jedalnicka a coskoro dve ciarky ;)

s pozdravom Mgr. Kleščová

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu