Obrázek je ilustrativní

Revitanerv Strong 30 tablet

Je čas se rozloučit s únavou a vyčerpáním. Účinný doplněk stravy, který je určen pro dospělé osoby. Kombinace vitamínů a minerálů s niacinem pomáhá ke správné funkci nervové soustavy.

Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 305 bodů
Běžná cena: 488 Kč 305 Kč Ušetříte: 183 Kč

Revitanerv Strong 30 tablet

Revitanerv Strong je doplněk stravy, který obsahuje vitaminy B1, B2, B3 a B6, Niacin, kyselinu alfa-lipoovou, extrakt ginkgo biliba, vitamín E, kyselinu pantothenovou a selen.

Vitamíny B1, B2, B3 a B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Vitamín B1 a B6 přispívají k normální psychické činnosti. Vitamín B5 přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitamin D a některých neurotransmiterů.

Dávkování Revitanerv Strong

1 tableta denně nejlépe během jednoho z hlavních jídel. Zapít dostatečným množstvím vody.

Složení

Složka Obsah v 1 tobolce
Kyselina alfa-lipoová 500,00 mg
Ginkgo biloba extrakt 40,00 mg
Niacin 24,00 mg
Vitamin E 18,00 mg
Kyselina pantothenová 9,00 mg
Vitamin B6 2,10 mg
Vitamin B2 2,10 mg
Vitamin B1 1,65 mg
Selen 82,5 ug
  • Niacin – Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy
  • Vitamin E – Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • Kyselina pantotenová – Přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D
  • Vitamin B6 – Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti
  • Vitamin B2 – Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, ochraně buněk před oxidativním stresem, metabolismu železa a udržení normálních červených krvinek, pokožky, sliznice a zraku
  • Vitamin B1 – Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, srdce a psychické činnosti
  • Selen – Přispívá k normální činnosti štítné žlázy a imunitního systému

Kontraindikace

Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Balení Revitanerv Strong

30 tablet

Další upozornění

Přípravek Revitanerv Strong 30 tablet je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

PDK3135705
VýrobceMASTER PHARM
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplněk

Přibalový leták Revitanerv Strong 30 tablet

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Revitanerv Strong 30 tablet

90 %
2 hodnocení
5 1x
4 1x
3 0x
2 0x
1 0x
18. Březen 2024 Roubalová Věra
100 %
Objednávka 3 ks balení REVITANERV STRONG, balík do ruky. Děkuji za vyřízení.
4. Leden 2024 Roubalová Věra
80 %
Jsem s tímto produktem velmi spokojená. Revitanerv Strong mi hodně pomáhá.

Diskuze k produktu Revitanerv Strong 30 tablet

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi
D
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s rukou (už tak deset let, spíš dýl), hůř se pohybuje, je jako kdyby neustále částečně přeleželá, doktor našel jen malý karpál, který touto dobou již stejně pavděpodobně nemám. Myslíte, že by mi přípravek mohl pomoci? P5edem děkuji. S pozdravem Dominik Fiala
Odpověď lékárníka

Dobrý den,

Ravitanerv Strong a podobné přípravky nejlépe učinkují, pokud se používají bezprostředně po vzniku potíží. Zda je indikována operace karpálních tunelů musí posoudit lékař. Co se týká Revitanervu, můžete jeho používání vyzkoušet, nicméně případný efekt by se dostavil nejdříve za jeden až dva měsíce užívání. Bolestivost by mohl snižovat již dříve, nicméně případné obnovení citlivosti je podstatně delší proces.

Děkujeme za Váš dotaz,

s pozdravem

Mgr. Jan Justra.

R
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den,může se užívat revitanerv strong,pokud máma( 75 let )užívá Eliquis 5 mg na ředění krve?děkuji odpověď.syn
Odpověď lékárníka

Dobrý den. Jedna z látek obsažených v doplňku stravy Revitanerv je Ginkgo Biloba. Užívání přípravků s obsahem Ginkgo Biloby může zvýšovat sklon ke krvácení. Z tohoto důvodu si myslím, že by byl vhodnější doplněk Aneurox, který má obdobné složení, neobsahuje ale zmíněnou Ginkgo Bilobu.

https://www.prvni-lekarna.cz/zbozi/3412807/aneurox-600-pharmasuisse-tbl-30

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

A
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, jak dlouho přípravek mám užívat a případně je nějaká pauza? Děkuji Alena Lhotská
Odpověď lékárníka

Dobrý den,

Revitanerv je možné užívat dlouhodobě. Učinek by měl být patrný do 2 měsíců. Pokud tomu tak není, je na zvážení, zda nezvolit jiný způsob léčby, popřípadě stav konzultovat s lékařem.

Děkujeme za Váš dotaz,

s pozdravem

Mgr. Jan Justra

P
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, prosím, můžete mi poradit? Mám výhřez ploténky s útlakem nervu. Jako doplňkovou léčbu mi jeden lékař doporučil neuromultivit, jiný revitanerv strong, další milgamma N. Nevím, co zvolit. Případně, jestli mi doporučíte něco jiného. Děkuji za radu.
Odpověď lékárníka

Dobrý den, jedná se o produkty s podobným složením: všechny přípravky obsahují vyšší dávky vitamínů sk. B. Přípravek Revitanerv Strong obsahuje navíc ještě kys. alfa-lipoovou - je rozpustná ve vodě i v tucích a může proto působit jak uvnitř buněk, tak v buněčných membránách. Díky kombinované rozpustnosti se tato kyselina může dostat do všech částí nervových buněk. Chybu neuděláte ani u jednoho z přípravků.

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

P
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den. Prosím jakou farmaceutickou léčbu mi můžete doporučit při diabetu 2.st. (jsem cca 10let jen na dietě), přitom mám diabetickou neuropatii nohou. Diabetolog se zdráhá mi léky napsat, jelikož při kontrole 1x za půl roku mám vždy cukr v normě. Mám několik let tmavě zbarvené palce na nohou a bojím se. Neurolog mi předepsal Gabapentin, ten neberu, má hodně vedlejších účinků. Prosím poraďte, snad mi pomůžete Vy. Budu žádat konkrétní léky, které mi pomohou. Hlavně na diabetes. Děkuji za pochopení mě svízelné situace. Pečonková 69 let
Odpověď lékárníka

Dobrý den paní Pečonková.

Původně jste chtěla doporučit léky na neuropatii, přitom lék Gabapentin, který Vám předepsal neurolog a je určený právě na Vaše potíže, neužíváte z obavy z nežádoucích účinku (nejčastěji hlášené NÚ jsou spavost, závratě , instabilita, nauzea - většinou jsou přechodného rázu, s vazbou na období nasazení, v průběhu léčby často odeznívají). V klinické praxi je obecně velmi dobře snášen - přináší často nemocným i další pozitivní, „žádoucí" vedlejší účinky či „sekundární zisky". Patří k nim např. zlepšení spánku, nálady, subjektivně ústup útlumu a pocit čilosti a zlepšení kvality života.

V další zprávě nás žádáte o doporučení léků na diabetes. Jelikož já ani kolega nejsme lékaři, nemůžeme Vám takto ,, na dálku,, diagnostikovat a léčit diabetes popř. kožní projevy s ním související. Diabetes mellitus je onemocnění, které je často provázeno kožními změnami. Některé změny kůže jsou méně závažné a můžou časem vymizet, ale při špatně kompenzovaném diabetu mohou vyústit např. v diabetickou nohu. Proto by Vaše projevy na palcích měl vidět diabetolog, popř. dermatolog. K zabránění vzniku kožních změn nebo ke zlepšení již vzniklých projevů je nutná pravidelná péče o kůži a pitný režim. K mytí je vhodné používat neutrální mýdla, která kůži nepoškodí, nepodráždí a výrazně nevysuší. Koupání ve vaně by mělo být nahrazeno sprchováním. Po koupeli je vždy vhodná aplikace zvláčňujících krémů. Při poranění je nutné vymýt ránu čistou vodou a krýt nepřilnavým sterilním obvazem. Neměly by být používány prostředky s obsahem jódu, alkoholu a peroxidu pro možné podráždění kůže. 

Prosím Vás tedy, abyste se nebála své problémy (např. strach z NÚ léků, obavy z kožních projevů, které mohou souviset s diabetem), řešit s Vašimi lékaři (diabetolog či neurolog). Pro nás je opravdu velmi obtížné správně poradit prostřednictvím poradny, když neznáme dobře Váš zdravotní stav, výsledky odběrů, nevidíme projevy na kůži, které nám popisujete. Důvěřujte svým lékařům, nebojte se s nimi komunikovat a ptát se, pokud Vám bude něco nejasného. Pokud se Vám však jejich přístup nebude zdát adekvátní, vždy máte možnost vyhledat jiného odborného lékaře, který Vás vyšetří a navrhne léčebný plán.

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

A
Dotaz k produktu 1 odpověd
dobrý den,mohu používat revitanerv strong když používám godasal na ředění krve, jde mi o gingo bilobu, raději bych modrý revitanerv který ale nemáte,brala jsem ho u vás již dříve
Odpověď lékárníka

Dobrý den,

kombinace léků s obsahem kys. acetylsalicylové (Godasal) s extraktem z ginkgo biloba může zvyšovat krvácivost. Nejedná se však o absolutně vyloučenou kombinaci. Vhodnost současného užívání obou přípravků by měl vždy u jednotlivých pacientů posoudit jejich lékař. Pokud rozhodne, že kombinace nemocnému prospěje, má také dále možnost sledovat, zda nedochází k nežádoucímu zvýšení krvácivosti. Doporučuji Vám, abyste se s tímto dotazem obrátila na lékaře, který Vám předepisuje lék na ředění krve.

Dalším vhodným řešením by mohl být přípravek Aneurox (2 varianty - Aneurox 400 a Aneurox 600 - jedná se o obsah kys. alfa-lipoové v jedné tbl.), který má podobné složení jako Revitanerv strong, avšak neobsahuje zmíněný extrakt z ginkgo biloba. Zde odkaz:

https://www.prvni-lekarna.cz/zbozi/3438158/aneurox-400-pharmasuisse-tbl-30

https://www.prvni-lekarna.cz/zbozi/3412807/aneurox-600-pharmasuisse-tbl-30

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

Z
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, beru Sertralin, mohu k němu brat tento lék?
Odpověď lékárníka

Dobrý den, přípravek Revitanerv strong se může zžívat i pokud užíváte lék Sertralin.

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

I
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobry den,mám dotaz,užívám tyto léky revitanervs a zatim byly v platíčkách léky jen bílé,otevřela jsem další krabičku a jsou tam bíle a lehce zelené léky,mám se toho bát a nebo je to normální,děkuji za odpověď
Odpověď lékárníka

Dobrý den,

Tablety jsou opravdu obvykle bílé. Objevuje-li se zelená barva, přineste balení prosím do některé z našich lékárena, abychom se podívali a případně Vám balení vyměnili.

Děkujeme za spolupráci,

s pozdravem

Mgr. Jan Justra

M
Dotaz k produktu 1 odpověd
Jakou expiracni dobu ma prosim revitanerv strong, ktery mate za akcni cenu? Dekuji Janousek
Odpověď lékárníka

Dobry den,

expirace je 6/2020

s pozdravem prvni lekarna

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu