Upozornění! Z technických důvodů budeme vaše objednávky expedovat se 3-4 denním zpožděním. Omlouváme se za případné komplikace. Děkujeme za pochopení.
Obrázek je ilustrativní

Kalium Muriaticum 9CH gra.4g

Homeopatický léčivý přípravek bez schválených léčebných indikací. Používejte podle rady odborníka na homeopatii. Čtěte pozorně příbalový leták.

Před použitím si přečtěte příbalovou informaci
Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 92 bodů
Běžná cena: 112 Kč 92 Kč Ušetříte: 20 Kč
PDK3163822
VýrobceBOIRON
ZnačkaBOIRON
FTSMonokompozitní
Charakte­ristikaHumánní léčivý přípravek

Přibalový leták Kalium Muriaticum 9CH gra.4g

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Kalium Muriaticum 9CH gra.4g

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Kalium Muriaticum 9CH gra.4g

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi
T
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, prosím o radu , zda je KALIUM MURIATICUM 9CH granule 1X4G: určeno pro odstranění nedoslýchavosti (časté rýmy) ? děkuji Prokopová
Odpověď lékárníka

Dobrý den, zvolila bych Kalium muriaticum AKH por.tbl.60

Homeopatický přípravek fungující jako antimykotikum. Pomáhá při kandidóze, mykóze, pomáhá při řešení nežádoucích účinků dlouhodobého podávání léků i antibiotik. Pomáhá při aftech, nevolnostech, zvracení a průjmech. Podáváme při přetížení organismu dlouhou nemocí, při zhoršení sluchu po častých otitidách.

https://www.prvni-lekarna.cz/zbozi/3087443/kalium-muriaticum-akh-por-tbl-60

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

J
Dotaz k produktu 1 odpověd
dobrý den, prosím o doporučení homeopatik na myomy. Mám myom na zadní stěně 3,5 cm a na přední 2,5 cm. Menstruace pravidelná, žádné krvácení mimo. Menstruace slábne s věkem- 49 let. V současné době mě bolí v podbříšku, Proto mi byla doporučena operace na odstranění dělohy. Jinak mám posun obratle L5/S1 8 mm, což tlak a bolest může i způsobovat. Taky mám občas potíže s bolestí břicha -Reflux jícnu a v minulosti jsem měla půl roku léčbu žaludku na zánět neznámého původu. Takže od 20 let jsem bolesti podbříšku cca 6x řešila po doktorech i třeba půl roku, kde na nic nepřišli. Myomy se mi udělaly před 7 roky. V současné době mi tlačí esíčko a bolest mám pálivou celého zadku až do nohou. Určitě bych uvítala zkusit na myomy homeopati na zmenšení. Nechci se nechat hned řezat, když nevím od čeho to mám. Děkuji za radu a dávkování. S pozdravem a přáním hezkého dne Jana.
Odpověď lékárníka

Dobrý den.

Myomy lze odstranit operačně, hormonální léčbou, příp.kombinaci těchto metod. Kdyby jste se rozhodla pro homeopatickou léčbu, konzultovala bych to určitě s lékařem-homeopatem. Roli při výběru vhodného homeopatika hraje typ pacienta - jeho somatika, psychika. Z homeopatik se nejčastěji používají Aurum muriaticum natronatum 9 CH, Calcarea Carbonica 9 CH, Phosphorus 9 CH, Apis mellifica 9 CH, Conium maculatum 9 CH, Sepia officinalis 9 CH, Thlaspi Bursa Pastoris 9 CH. Podrobnosti o jejich užívání a dávkování naleznete v následujícím odkaze:

https://homeoporadna.eu/2020/12/06/delozni-myom-a-homeopatie-zakladni-homeopatika/

Z bylinek se doporučuje kontryhel, hřebíček, kopřiva a maliník. Se samoléčbou bych však byla velmi opatrná a vše konzultovala s lékařem, aby jste neěo nezanedbala...

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

H
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, prosím Vás, jsou homeopatika (Ferum Phosphoricum 9CH a Kalium Muriaticum 15CH) na zadní rýmu?. Děkuji za odpověď. Hana Brožová
Odpověď lékárníka

Dobrý den,

ano, tato homeopatika se doporučují na tzv. zadní rýmu.

Děkujmeme za Váš dotaz,

s pozdravem

Mgr. Jan Justra

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu