Obrázek je ilustrativní

Vagisan HydroKrém 50g

Vagisan HydroKrém je určen k aplikaci do pochvy a na vnější intimní oblasti (pocit suchosti, pálení, svědění, drobná poranění a bolest při pohlavním styku, např. při nedostatku estrogenů v období klimakteria). Zcela bez hormonů. S vaginálním aplikátorem.

Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 310 bodů
Běžná cena: 338 Kč 310 Kč Ušetříte: 28 Kč

Vagisan HydroKrém 50g

Vagisan Hydrokrém je bílý, zvláčňující krém, vhodný při suchosti v pochvě. Neobsahuje hormony (estrogeny), a proto je možné jej užívat společně s hormonální substituční terapií nebo střídat s vaginálními krémy nebo čípky s obsahem hormonů (estrogenů). Přídavkem kyseliny mléčné je Vagisan Hydrokrém upraven na hodnotu pH 4,5, čímž podporuje udržení přirozené hodnoty pH v pochvě.

Vagisan HydroKrém lze při dobré snášenlivosti používat i delší dobu, a to i během těhotenství a kojení.

Dávkování Vagisan HydroKrém

Aplikujte každý den - nejlépe večer před spaním (popř. použijte slipovou vložku). Po zmírnění obtíží je možné četnost aplikací snížit podle potřeby. Při potížích v oblasti poševního vchodu a vnějších intimních partií aplikujte krém podle potřeby i několikrát denně čistým prstem a rozetřete jej: stačí proužek krému o délce asi 0,5 cm.

Vagisan Hydrokrém je určen k aplikaci do pochvy a na vnějši intimní oblasti. K ošetření symptomů v pochvě zaveďte krém do pochvy. Krém můžete zavést pomoci dodaného aplikátoru nebo bez aplikátoru. Pokud chcete použít aplikátor, naplňte jej do poloviny (cca 2,5 g krému). Pro snadnější zavedení aplikátoru je možné nanést malé množství krému i v oblasti poševního vchodu. Pokud upřednostňujete zavedení bez aplikátoru, zaveďte proužek krému o délce asi 2 cm do pochvy čistým prstem. Krém je možné používat i před pohlavním stykem nebo při menstruaci.

Zdravotnický prostředek Pozorně čtěte návod k použití a informace o bezpečném používání.

Složení

Aqua, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Octyldodecanol, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Stearate.

Balení Vagisan HydroKrém

Balení obsahuje 50 g krému.

Další upozornění

Přípravek Vagisan HydroKrém 50g je registrovaný jako zdravotnický prostředek. Pokud zdravotnický prostředek obsahuje návod, vyzýváme Vás k pečlivému přečtení přibaleného návodu a používání zdravotnického prostředku v souladu s tímto návodem.

Náš tip: Nevyhovuje vám aplikátor Vagisan HydroKrému? Nevadí, máme pro vás řešení v podobě Vagisan čípků Cremolum.  Velmi jemný čípek, který vytvoří po zavadení do pochvy krém s dlouhodobým zklidňujícím účinkem.

K dispozici je také menší balení Vagisan HydroKrém 25g.

PDK4625811
VýrobceDR WOLFF
ZnačkaVagisan
FTSKrémy, masti, gely
Charakte­ristikaZdravotnický prostředek

Přibalový leták Vagisan HydroKrém 50g

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Vagisan HydroKrém 50g

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Vagisan HydroKrém 50g

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu