Přípravky proti vším a hnidám

Když se objeví vši a hnídy, jsou velkou nepříjemností  jak pro děti, tak i pro jejich rodiče. Existují ale spolehlivé přípravky, které vám mohou pomoci rychle a efektivně se těchto nepříjemných parazitů zbavit.

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Jak bojovat proti vším a hnidám

Šampony proti vším:

V boji proti vším zaujímají kvalitní šampony zásadní pozici. Oblíbený je například šampon Paranit. Tento přípravek nejenže ničí vši a jejich vajíčka, ale také jim odnímá vlhkost, což zajišťuje jejich účinnou dehydrataci a usmrcení. Výhodou je, že balení obsahuje také speciální hřeben na vyčesávání.

Zajimavou variantou je přírodní kůra Bioaquanol proti vším postavená na extraktech z levandule, eukalyptu, Tea tree a dalších rostlin. V balení je přítomný jak šampón, tak i balzám na vlasy a hřeben. Zatímco balzám má za úkol zahubit živé vši, šampon je pomáhá odstranit a navíc díky svým esencím působí preventivně v prostředí zvýšeného výskytu vší.

Spreje a hřebeny:

Pro snadnou aplikaci doporučujeme Paranit extra silný sprej nebo Hedrin sprej, které jsou vhodné pro celou rodinu. Vhodná je také hřebes dlouhými kovovými trny ParasidoseLze sterilizovat teplem a zaručuje vysokou účinnost.

Prevence:

Přírodní kůra Bioaquanol v balení obsahuje kromě balzámu a hřebenu i  šampón. Ten pomáhá odstranit usmrcené vši a navíc díky svým esencím působí preventivně v prostředí zvýšeného výskytu vší. Podobným způsobem funguje například mašle do vlasů Chouchou.

Zapojte se do našeho věrnostního programu