Dětské kaše

Dětské kaše jsou oblíbeným pokrmem malých dětí, protože jsou snadno stravitelné a poskytují důležité živiny pro růst a vývoj. Navíc zajišťují dlouhodobý pocit sytosti.  Existují různé druhy dětských kaší, včetně těch mléčných a nemléčných.

   

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Dětské kaše mléčné:
Mléčné dětské kaše jsou vhodnější pro miminka, která byla krmena kojeneckým nebo mateřským mlékem. Tyto kaše jsou bohaté na vápník a další důležité živiny. Jsou vhodné pro děti, které nemají problémy s laktózou a nejsou alergické na bílkovinu kravského mléka.


Dětské kaše nemléčné:
Nemléčné dětské kaše jsou vhodné pro děti, které jsou alergické na bílkovinu kravského mléka, sóju či lepek. V případě prokázané alergie se nemléčné kaše připravují s vodou. Pokud alergie pouze hrozí, nebo existuje její zvýšené riziko, tak se kaše bez laktózy připravují s hypoalergenní kojeneckou mléčnou výživou.

Při výběru dětských kaší je důležité brát v úvahu potřeby vašeho dítěte a jakékoliv potenciální alergie nebo intoleranci. Vždy se poraďte s pediatrem ohledně vhodných potravin pro vaše dítě, zejména pokud má speciální potřeby nebo dietní omezení.

Zapojte se do našeho věrnostního programu