Vitamíny na posílení imunity pro děti

Dětský organismus je denně vystavován různým vnějším vlivům, které mohou mít nepříznivý dopad na jejich imunitní systém. Děti trápí oslabená imunitu, jsou unavené a náchylné k onemocnění. Výhodou vitaminových přípravků ve formě želatinových bonbonů, cucacích tablet nebo sirupu je jejich výborná chuť.

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Jaké vitamíny jsou nejlepší na posílení dětské imunity?

Pro správně fungující imunitní systém jsou důležité zejména:

  • vitamín C - přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Z rostlinných zdrojů je na vitamín C velmi bohatý rakytník a citrusy.
  • vitamíny sk. B - nedostatek některého z vitaminů B se projevuje únavou, nespavostí, bolestí hlavy, slabostí, závratěmi, dušností, kožními problémy, podrážděností, náladovostí, stresem, nechutí k jídlu.
  • vitamín D - jeho nedostatek může vést ke zvýšené náchylnosti k nachlazení. Je klíčovou živinou při vstřebávání vápníku a reguluje metabolismus vápníku a pomáhá dětěm růst.

Vitaminové přípravky jsou dostupné ve formě želatinových bonbonů (Vibovit, Rakytníčci), cucacích tablet (Marťánci, Preventan) nebo sirupu (Marťánci, Preventan).

Zapojte se do našeho věrnostního programu