Multivitamíny a minerály

Schází Vám hned několik vitamínů a minerálních látek najednou? Je tu snadné řešení - užívejte vícesložkové potravinové doplňky. Díky nim dodáte tělu hned několik prvků současně.

 

 

 

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Komplexy vitamínů a minerálů jsou důležité pro správné fungování těla a posilování imunity. Zdravá strava, pohyb a správná hygiena jsou klíčové pro udržení silného imunitního systému. V případech, kdy není možné získat všechny potřebné živiny z potravy, nám mohou dobře posloužit multivitamíny a minerály ve formě doplňků stravy.

Pro správnou funkci imunitního systému jsou nepostradatelné vitamín C, vitamín D, vitamíny skupiny B (B6 a B12). Z minerálů jsou to hlavně zinek a selen. Tyto vitamíny a minerály jsou známé pro své pozitivní účinky na imunitní systém. Ale i zde platí, že byste neměli konzumovat příliš velké dávky, které by mohly mít negativní dopad na zdraví.

V případě, že máte speciální potřeby nebo zdravotní problémy, je nejlepší se poradit s lékařem nebo specialistou na výživu, kteří vám pomohou sestavit vhodný a přizpůsobený plán výživy a doplňkových látek. A pamatujte, že posilování imunity je dlouhodobý proces, který zahrnuje celkově zdravý životní styl.

Je velmi důležité si uvědomit, že multivitamíny nemohou nahradit zdravou stravu. Pokud je to jen možné, měli byste se snažit získávat všechny potřebné živiny z různorodé a vyvážené potravy.

Zapojte se do našeho věrnostního programu