Obrázek je ilustrativní

Bepanthen Baby mast 100g

Bepanthen Care mast je jemná mast s dexpanthenolem určená pro péči o pokožku v plenkové oblasti. Byla speciálně vyvinuta pro ochranu jemné dětské pokožky. Chrání před příčinami vzniku opruzenin. Pečuje také o kojením namáhané bradavky.

Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 229 bodů
Běžná cena: 332 Kč 229 Kč Ušetříte: 103 Kč

Bepanthen Baby mast 100g

Jemná každodenní péče a ochrana před začervenáním zadečku. Mast.

Bepanthen Baby pečuje i o kojením namáhané bradavky. Před kojením se doporučuje z bradavek odstranit viditelné zbytky masti.

Co je Bepanthen Baby?

Bepanthen Baby je jemná mast s panthenolem určená k péči o pokožku v plenkové oblasti. Byla vyvinuta přímo za účelem ochrany citlivé pokožky dětského zadečku před příčinami podráždění. Bepanthen Baby je tak jemná, že ji lze použít při každé výměně plenky k ochraně té nejcitlivější pokožky, a to i u předčasně narozených miminek. Dětská pokožka je citlivá a zranitelnější, proto potřebuje každodenní péči a šetrnou ochranu mastí bez parfému, barviv a konzervačních látek.

Jak působí?

  • Chrání - transparentní vrstva umožňuje pokožce dýchat. Mast Bepanthen Baby obsahuje vysoké zastoupení lipidů. Díky tomu Bepanthen Baby vytváří zvláštní ochrannou vrstvu na pokožce zadečku vašeho děťátka, která chrání před třením a podrážděním.
  • Pečuje - vysoká koncentrace provitaminu B5. Mast Bepanthen Baby obsahuje vysokou koncentraci (5%) provitaminu B5 (panthenol), který je znám svou schopností podporovat přirozený proces regenerace pokožky. Zároveň udržuje pokožku hebkou, hladkou a hydratovanou.

Použití

Při každém přebalení zadeček a přilehlé oblasti pokožky očistěte a osušte. Poté aplikujte ochrannou mast. Na celý zadeček vám bude stačit množství velikosti hrášku. Mast vytváří transparentní vrstvu, ale nezanechává na pokožce silný bílý film.

Balení Bepanthen Baby mast

100 g

PDK3337269
VýrobceBAYER
FTSOšetřující prostředky

Přibalový leták Bepanthen Baby mast 100g

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Bepanthen Baby mast 100g

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Bepanthen Baby mast 100g

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi
M
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobry den Bepanthen baby mast v akci jaky je vyrobce prosim masti?Dekuji Donth
Odpověď lékárníka

Dobrý den, výrobcem je firma Bayer.

S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu