Doprava zdarma
Obrázek je ilustrativní

Arterin Cholesterol tbl.30

Arterin® Cholesterol je vědecky ověřený doplňek stravy založený na přírodních výtažcích pomáhající redukovat nebo udržovat hladinu cholesterolu.

Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 294 bodů
Běžná cena: 388 Kč 294 Kč Ušetříte: 94 Kč

Arterin Cholesterol 30 tablet

Arterin Cholesterol - Doplněk stravy, obsahuje rostlinné steroly.

Doplněk stravy obsahuje Artyčok, Bergamot, Fytosteroly a vitamin C. Arterin Cholesterol je určen lidem, kteří chtějí kontrolovat hladinu cholesterolu v krvi. Doplněk stravy napomáhá k redukci hladiny cholesterolu a k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév.

Příznivého účinku snížení cholesterolu se dosáhne při příjmu 1,5 - 3g rostlinných sterolů; nejméně 0,8 g rostlinných sterolů na udržení cholesterolu. Bylo prokázáno, že rostlinné steroly snižují hladinu cholesterolu v krvi.

Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu a ke správné funkci krevních cév. Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vysoký cholesterol je rizikovým faktorem při vzniku koronárních srdečních chorob.

Dávkování Arterin Cholesterol

1 až 2 tablety denně při jídle, přednostně večer.

Složení

Plnící látky (Mikrokrystalická celulóza, Fosforečnan vápenatý), Bergamot (Citrus Bergamia) 200 mg, Fytosterolestery 120 mg (12,24 g/100g), výtažek z Artyčoku (Cynara Scolymus) 80 mg, kyselina askorbová (Vitamin C 20 mg (25% RI), protispékavé látky (Stearát hořečnatý & Oxid křemičitý), obalová hmota (Hydroxypropyl Methylcelulóza, Uhličitan vápenatý, Polyethylen Glykol, Barvivo: oxidy železa).

BERGAMOT - prémiová kvalita a standardizovaný extrakt. Speciálně pro Arterin®: extrakt z bergamotu, vysoce koncentrovaný na flavonoidy. Bergamot (Citrus Bergamia Risso et Poiteau) je citrusové ovoce, které je díky svým vlastnostem známé také jako „Princ citrusových plodů“. Jedinečný extrakt bergamotové šťávy v Arterin® Cholesterol byl v rámci rozsáhlého vědeckého výzkumu ve spolupráci s univerzitou v Bologni vyvinut italskými lékárníky. Tento extrakt je vysoce koncentrovaný na flavonoidy.

VITAMIN C - chrání krevní cévy a má antioxidační účinek.

ARTYČOK - standardizovaný extrakt prémiové kvality.

ROSTLINNÉ STEROLY- bylo prokázáno, že snižují cholesterol. Rostlinné steroly mají podobnou strukturu jako cholesterol, proto snižují vstřebávání cholesterolu ve střevě. Cholesterol se z části dostává do těla jídlem, a proto je velmi důležité jíst zdravě. Část cholesterolu příjímaného z jídla se vstřebává ze střeva do krevního řečiště, což zvyšuje hladinu cholesterolu v krvi.

RVH = Referenční výživová hodnota

Upozornění

Arterin Cholesterol je určen lidem, kteří chtějí kontrolovat hladinu cholesterolu v krvi. Nepřekračujte 3g/ den přidaných rostlinných sterolů (1 tableta obsahuje 120 mg rostlinných sterolů - 2 tablety obsahují 240 mg rostlinných sterolů). Pokud již užíváte léky na snížení hladiny cholesterolu, obraťte se na svého lékaře. Nevhodné pro těhotné nebo kojící ženy.

Balení Arterin Cholesterol

30 tablet

Další upozornění

Přípravek Arterin Cholesterol 30 tablet je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

PDK4529625
VýrobceESSERE PHARMA
ZnačkaArterin
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplněk

Přibalový leták Arterin Cholesterol tbl.30

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Arterin Cholesterol tbl.30

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Arterin Cholesterol tbl.30

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi
B
Dotaz k produktu 1 odpověd
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně přípravků na snížení hladiny cholesterolu .. rozhoduji se mezi přípravky ARTERIN a CHOLESTEN .. co je mezi nimi jiného ? který z nich "je lepší" složením ? moc děkuji za ochotu a přeji pohodový den ! Blanka Kolářová
Odpověď lékárníka

Dobrý den, záleží na tom, jestli už nějaké léky na snížení hladiny cholesterolu užíváte (např. léky na předpis - statiny). Pokud ano, je vhodnější Arterin Cholesterol. Ve prospěch přípravku Arterin Cholesterol hovoří i to, že je jeho účinek podložen několika studiemi. S pozdravem Mgr. Radka Kohoutková

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu