Inkontinenční podložky

Inkontinenční podložky, také nazývané podložky pro inkontinenci, jsou absorpční produkty navržené k zachycení a udržení moči nebo stolice od jedinců trpících inkontinencí. Tyto podložky jsou často používány u starších osob, lidí s fyzickými nebo neurologickými poruchami, nebo u jedinců se zdravotními problémy, které způsobují únik moči nebo stolice.

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Inkontinenční podložky mohou být jednorázové nebo opakovaně použitelné. Některé mají lepící spodní stranu, která je upevní na postel nebo jiný povrch a zabraňuje jejich posunutí. Podložky jsou vyrobeny z absorbentních materiálů, které rychle absorbuje moč nebo stolici a udržují pokožku suchou a chrání před podrážděním. Mohou být k dispozici v různých velikostech a absorpčních kapacitách, aby vyhovovaly potřebám jednotlivých uživatelů.

Je důležité, aby uživatelé s inkontinencí používali vhodné produkty, které jim poskytnou dostatečnou ochranu a pohodlí. Při výběru inkontinenčních podložek je vhodné brát v úvahu typ a stupeň inkontinence, velikost uživatele a jejich individuální potřeby.

Je-li inkontinence závažnější, měli by uživatelé konzultovat s lékařem nebo odborníkem na inkontinenci, aby získali doporučení ohledně vhodného řešení a léčby. Existuje mnoho dalších možností, jako jsou inkontinenční pleny, nůžkové kalhotky a různé typy inkontinenčního prádla, které by mohly být lépe přizpůsobeny konkrétním potřebám uživatele.

Zapojte se do našeho věrnostního programu