Zdravotnické přístroje

V této sekci naleznete jak oblíbené přístroje k běžnému použití v rámci domácí péče, jako jsou teploměry, tonometry, glukometry a další tak i přístrojovou techniku vhodnou spíše do ambulancí.

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Zdravotní technika

Teploměry

Měření aktuální teploty těla patří k nejzákladnějším diagnostickým metodám, které jsme bez problému schopni zvládnout v domácích podmínkách. Teploměr by proto měl být základní součástí domácí lékárničky. U nás naleznete širokou škálu teploměrů, ať už digitálních, bezkontaktních nebo klasických skleněných bezrtuťových. 

 

Tlakoměry

 

Domácí tlakoměr je dnes již součástí domácí diagnostiky zejména u rizikových pacientů. kteří mají problémy s vysokým krevním tlakem. Pro domácí použití se hodí zejména široká škála digitálních tonometrů, které jsou narozdíl od rtuťových tonometrů, uživatelsky velmi přívětivé a jednoduché na ovládání. Můžete si vybrat tonometry pažní, zápěstní, se sofistikovanými paměťovými funkcemi nebo kombinované s měření EKG. Rozmanitá je také škála nabízených manžet. 

 

Oxymetry

Oxymetry slouží k  měření nasycenosti krve kyslíkem a tím rychle rozpoznají různá onemocnění. Oxymetry se v současné době hojně využívají v souvislosti s onemocněním COVID - 19. Pulsní oxymetrie je neinvazivní metoda sledování kyslíkové saturace, která poskytuje informaci o problémech s transportem kyslíku do tkání.

 

Glukometry

Glukometry spolu s testovacími proužky měří hladinu cukru v krvi. Upozorní vás na nadměrné hodnoty glukózy. Chytré glukometry vám naměřené výsledky ukážou už za několik sekund. Některé si je dokonce ukládají do paměti a ukazují vám průměrně naměřené hodnoty. 

Ke glukometru si nezapomeňte udělat zásoby testovacích proužků a lancet.

 

Inhalátory

Domácí inhalátory jsou ideální při problémech s horními a dolními dýchacími cestami. Pokud Vás často trápí nachlazení, záněty průdušek, či dokonce astma, podpůrná léčba inhalátorů Vám pomůže zlepšit Váš zdravotní stav. Inhalační přístroj vytváří z léčebných kapalin aerosol, kterou pak vdechujeme do těla. Je žádoucí vybrat vhodný inhalátor na základě účelu použití – k prevenci nebo k léčbě astmatu a jiných onemocnění. Důležitými parametry jsou: rozprašovací výkon a velikost rozprašovaných částic. V nabídce najdete několik druhů inhalátorů, a to kompresorový, ultrazvukový, membránový, parní nebo inhalátor pro děti.

Baterie do naslouchadel

V naší nabídce máme kvalitní baterie vhodné pro použití v naslouchadlech, naslouchátkach i kochleárních implantátech, jejich výhodou je, že neobsahují žádnou tekutinu a tudíž nemůže dojít k oxidaci a následnému poškození přístroje. Je třeba vybrat vhodný typ baterie / označen příslušným číslem / , tak aby byla baterie kompatibilní s Vaším naslouchátkem.

 

Zapojte se do našeho věrnostního programu