Lékařské pomůcky

Lékařské pomůcky - jedná se o širokou a rozmanitou kategorii, která zahrnuje mnoho praktických a doma použitelných zdravotních pomůcek. Ať už se jedná o ortopedii, rehabilitaci, kompresní punčochy nebo další zdravotní pomůcky, zde je najdete ve velkém výběru a za velmi příjemné ceny. 

Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Zdravotnické pomůcky

V této sekci naleznete ortopedické potřeby mezi které patří vložky do bot, ortézy, bandáže, podpatěnky nebo meziprstní korektory. Zároveň zde najdete také široký sortiment kompresních punčoch nebo různé druhy rehabilitačních pomůcek.

 

Ortopedické potřeby

Ortopedie je obor, který má velmi široký záběr: Zabývá se onemocněním pohybového aparátu přes rehabilitaci, až po kompenzaci vrozených vad či nápravu poúrazových stavů.

Ortopedické potřeby nejsou jen pomůcky pro naše nohy, ale patří sem i široké spektrum výrobků pro podporu pohybu v každodenním životě nebo například při sportu.

Mezi běžné ortopedické pomůcky patří:

 

 

Kompresní punčochy

Kompresivní punčochy se používají k dlouhodobému léčení varixů neboli křečových žil. Křečové žíly se ve větší míře vyskytují u žen. U vzniku křečových žil hraje roli několik faktorů jako je například obezita, kouření, ale svou roli u tohoto onemocnění hraje také dědičnost.

Podpůrné zdravotní kompresní punčochy slouží jako osvědčená pomůcka při prevenci a léčbě bolesti nohou, otoků a křečových žil.

Kompresní punčochy jsou vyrobené z elastického materiálu, který těsně přiléhá k nohám. Dokonalé přilnutí punčochy k noze vytváří na svaly tlak - kompresi. Ta posiluje činnost svalově-žilní pumpy a podporuje funkci chlopní srdce. Díky tomu dochází ke správnému odtoku krve z dolních končetin. 

 

Rehabilitační pomůcky

Nejen po úrazech, ale například i při chronických onemocněních je velmi důležitá správná a včasná rehabilitace. Vhodně zvolené a kvalitní rehabilitační pomůcky Vám pomohou k regeneraci a navrátí Vás tak rychleji do běžného života. Ať už máte za sebou operaci kolene, kyčlí a nebo máte problémy se zády, u nás si vyberete vhodnou rehabilitační pomůcku.

 

Zapojte se do našeho věrnostního programu