Značka (0)
  • Hledám ...
  • Nebyly nalezeny žádní výrobci
 

Bylinky a bylinné čaje jsou dodnes předmětem bádání a zkoumání.

Látky, které nám formou bylinek příroda nabízí, jsou i v dnešní moderní době pro farmacii stále překvapivé, objevné a inspirující. 

Najdete zde bylinný směsi sestavené dle tradičních receptur, a to jak v sypané tak porcované formě ( v nálevových sáčcích ), ale naleznete i přehledně seřazené monosložkové čaje ( složené vždy jen z jedné konkrétní byliny ) a to rovněž jak v sypané tak porcované formě.

Oblíbené bylinné směsi:

Urologické čaje -  jsou bylinné směsi, které jsou navrženy tak, aby podpořily zdraví močových cest a ledvin. 

Průduškové čaje -  jedná se o čajové směsi, které jsou navrženy k podpoře zdraví dýchacích cest, může se jednat o různé bylinky, jako je meduňka, tymián, eukalyptus, měsíček lékařský nebo podobné byliny. Tyto byliny mohou mít antiseptické, protizánětlivé a uvolňující účinky na dýchací cesty.

Čistící čaje - jsou bylinné nebo rostlinné čaje, které jsou tradičně používány k podpoře detoxikace těla, eliminace toxinů a podpoře obecného zdraví. Tyto čaje mohou obsahovat různé bylinky, koření a rostliny, které jsou známy pro své možné čistící a detoxikační účinky. 

Čaje pro diabetiky - jsou bylinné čaje, které jsou navrženy tak, aby mohly podpořit správnou regulaci hladiny cukru v krvi u lidí trpících diabetem. Dieta a životní styl jsou důležitými faktory pro řízení diabetu a některé byliny a bylinné čaje mohou být doplňkem této péče.

Čaje na hubnutí - jedná se o čaje, které mohou podpořit Vaši snahu při redukci hmotnosti. 

Čaje na trávení - existuje mnoho bylinných čajů, které mohou podpořit trávení a celkovou trávicí pohodu. Pamatujte, že reakce na bylinné čaje může být individuální, a proto je vždy nejlepší začít s malými množstvími a pozorovat, jak váš organismus reaguje.

Jaterní čaje - jsou bylinné směsi čajů, které jsou tradičně používány k podpoře zdraví jater. Játra jsou klíčovým orgánem pro detoxikaci a metabolizaci v těle, a proto je důležité udržovat je v dobrém stavu.

Jednosložkové bylinné čaje - jsou čaje, které jsou vyrobeny z jediného druhu byliny nebo rostliny. Každá bylina má specifické účinky a chuť, a proto se jednotlivé druhy čajů často konzumují pro různé účely, jako je podpora trávení, uklidnění, podpora imunitního systému atd.

 

Zapojte se do našeho věrnostního programu