Bepanthen Care Mast

Bepanthen Care Mast je ideální přípravek pro přebalování, který pomáhá chránit namáhanou pokožku dětského zadečku před opruzením. Zároveň pečuje o namáhané prsní bradavky kojících maminek. Má regenerační účinky a díky svému složení je vhodný i pro citlivou dětskou pokožku.

Neobsahuje totiž žádné dráždivé a alergizující látky a lze ji tedy proto používat pravidelně, aniž by hrozilo riziko podráždění pokožky. Lehce se roztírá a pokožka ji velmi dobře snáší. Má regenerační účinek a zklidní také suchou nebo podrážděnou pokožku – například v případě potniček nebo atopického ekzému. Bepanthen Care Mast vytváří na pokožce dlouhodobě působící ochrannou vrstvu. Obsahuje také 5 % panthenol (provitamín B5)- tato účinná látka posiluje přirozené regenerační procesy pokožky. Bepanthen Care Mast splňuje všechny vlastnosti optimálního přípravku k ošetřování dětské pokožky.

Bepanthen Care Mast:

  • udržuje optimální vlhkost pokožky
  • neobsahuje alergeny – konzervační látky (parabeny), parfemaci
  • neobsahuje dezinfekční a antiseptické přísady
  • jeho regenerace pokožky je klinicky ověřenou

Bepanthen Care Mast je k dostání výhradně v lékárnách.

Bepanthen care mast 100g

Jsme tým lékárníků, kteří den co den pomáhájí lidem všech věkových kategorií s jejich zdravotními potížemi. Nejčasjší problémy a jejich řešení jsme pro vás sepsali do článku

Zapojte se do našeho věrnostního programu