Měření funkcí a stáří mozku

Ve spolupráci s Českou alzheimerovskou společností , Vám chceme nabídnout možnost měření stáří mozku v kombinaci s odborným poradenstvím.

Pro koho je měření určeno?

·         Měření stáří mozku může absolvovat každý ve věku 40 let a více.

·         Zvýšené riziko hrozí zejména lidem po úrazu mozku, kuřákům, lidem trpícím cukrovkou, lidem s výskytem onemocnění mozku u blízkých příbuzných (demence, deprese…).

·         Měření je schváleno předsedkyní České alzheimerovské společnosti, paní doc. Holmerovou.

 

Jak měření probíhá?

·         Jedná se o jednoduchý online test realizovaný na tabletu, pracující na technice barevných asociací, který vyhodnocuje, jak náš mozek pracuje s předkládanými impulsy a hodnotí běžnost či odlišnost od srovnávací skupiny.

·         Jedná se o velice jednoduchý, objektivní test komplexnějšího charakteru, který hodnotí nejen paměť, ale celkově všechny kognitivní funkce. První část tvoří dotazník a v druhé části se již měří zvolená barevná škála.

·         Průměrná doba měření – 20-25 min / 1 klienta. Měření bude probíhat na dvou tabletech současně.

·         Na závěr měření obdrží pacient zprávu o dosaženém výsledku asociačního testu a doporučení pro zvýšení mozkové kondice.

Kdo bude měření provádět?

·         Měření bude provádět odborně proškolená pracovnice.

Projekt běží na 5-ti lékárnách na Moravě, vždy po 2 dnech, bez jakéhokoli poplatku, na lékárně je k dispozici 1 odborná konzultantka, která bude měřit stáří mozku na tabletu a 1 odborná konzultantka z České alzheimerovské společnosti.

Pokud Vás zaujala nabídka měření, kontaktujte nás prosím na tel. 518 614524 a nebo meilem na lekarnakyjov@seznam.cz pro rezervování konkrétního termínu.

 

Budeme se těšit, kolketiv lékárny. 

 

Jsme tým lékárníků, kteří den co den pomáhájí lidem všech věkových kategorií s jejich zdravotními potížemi. Nejčasjší problémy a jejich řešení jsme pro vás sepsali do článku

Zapojte se do našeho věrnostního programu