Potíže s vypadáváním vlasů

Léto je v plném proudu, a zatímco o svou pleť se obvykle dobře staráme, poskytujeme jí ochranu před sluncem a dodáváme patřičnou výživu, stejnou zátěž musí snášet i vlasy, které naší pozornosti poněkud unikají. Vlasy pak mohou být unavené, poškozené a snadněji vypadávají.

Jednak můžeme využít doplňku stravy s výhodným složením podporující růst, pevnost a sílu vlasů a přiléhavým názvem Vlasové hnojivo, nebo třeba vyzkoušet čtyřměsíční kůru Donna hair. Vyzkoušený přípravek s obsahem metioninu Perfect hair  nejen pomáhá při padání vlasů, ale zpomaluje také vznik šedin. Také firma Revalid se zaměřila na výživu vlasů. V nabídce jsou jak tobolky, tak vlasové tonikum v jednodávkových ampulích ke vmasírování do pokožky hlavy.

Kromě výživových doplňků Vám nabízíme za akční ceny i tekuté produkty, pro přímou aplikaci na pokožku hlavy, využijte například Vichy dercos kůru pro opakovaně nebo trvale vypadávajíci vlasy.

Velmi oblíbené jsou přípravky Plantur a Alepcin, které zabraňují dědičnému vypadávání vlasů a stimulují oslabené vlasové kořínky.

Všchny tyto produkty naleznete u nás za velmi výhodné ceny a jsou připraveny k okamžité expedici až k Vám.

Přijemné léto Vám i Vašim vlasům přeje kolektiv První-lékárna.cz

Jsme tým lékárníků, kteří den co den pomáhájí lidem všech věkových kategorií s jejich zdravotními potížemi. Nejčasjší problémy a jejich řešení jsme pro vás sepsali do článku

Zapojte se do našeho věrnostního programu